De laatste trends binnendeuren van CanDo

Binnendeuren van CanDo worden veel verkocht in Nederland. CanDo deuren vormen al 35 jaar lang de meest favoriete deur in vele woningen. Het zijn deuren van een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. CanDo is gespecialiseerd in het leveren van het totaalpakket, bestaande uit deurbeslag, deurlijsten en volledige schuifdeur-systemen in iedere denkbare stijl.

Binnendeuren van CanDo

CanDo maakt gebruik van board en MDF deuren voor het realiseren van binnendeuren. Board deuren bestaan uit een frame van hout en karton. De buitenkant bestaat uit hardboard en kan daarnaast voorzien zijn van diverse soorten profilering.

MDF binnendeuren van CanDo zijn voorzien van spaanplaat vulling en een afwerking van massief MDF. De binnendeuren van CanDo hebben een strak uiterlijk, inclusief grondverf. Vervolgens kun je de deuren zelf naar wens lakken of verven. Daarnaast bezitten de binnendeuren van CanDo een sleutelgat en opdekdeuren beschikken over paumelle gaten, zodat het bevestigen eenvoudig gedaan kan worden.

Moderne binnendeuren van CanDo

Zwarte industriële binnendeuren zijn een geliefd item binnen vele huishoudens. CanDo heeft een ruim assortiment en biedt moderne en zwarte binnendeuren, eventueel inclusief glas. De deuren zijn voorzien van smalle roedes om het industriële karakter te benadrukken.

Schuifdeuren mogen eveneens niet ontbreken in een modern interieur. Schuifdeuren zijn praktisch en geven je woning een modern tintje. CanDo binnendeuren met een schuifdeursysteem worden geleverd met een sleuf voor de vloergeleider. De deuren kunnen daarnaast geheel naar wens worden gefreesd.

Voordeuren en achterdeuren van CanDo

Een voordeur vormt het visitekaartje van je woning. CanDo heeft een groot assortiment voordeuren. De voordeuren zijn in bijna iedere stijl en uitvoering verkrijgbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een klassieke deur met een authentieke vormgeving. Moderne voordeuren zijn voorzien van een eigentijdse uitstraling, waarbij de deur voldoet aan de eisen van deze tijd. Er wordt gebruik gemaakt van krachtige materialen, zodat de deur lang mee kan gaan. Ook maakt CanDo gebruik van diverse soorten hardhout zoals merbau of meranti. Ook krijgen de deuren een afwerking met een goede grondverf.

Achterdeuren en balkondeuren van het merk CanDo beschikken over een ruim assortiment. De deuren hebben veelal een dorpel in diverse hoogtes. Het gebruik van een stijlvol paneel behoort ook tot de mogelijkheden. Via achterdeuren kan veel warmte ontsnappen, CanDo geeft je de keuze om gebruik te maken van gehard isolatieglas, zodat de warmte binnen blijft. Alle achterdeuren hebben een goede laag grondverf. Naast het plaatsen van deze achterdeuren als achterdeur, zijn ze ook geschikt als voordeur.

 

Bron: deurenweb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *