Hoe maak je je slaapkamer fris?

Na een drukke dag kun je niet wachten om weer in je bed te duiken. Het is dan wel fijn als dat in een frisse slaapkamer kan. Je wilt natuurlijk niet in een vies bed duiken met een rommel om je heen. Met een aantal tips zorg je ervoor dat na een drukke dag een frisse schone kamer in kunt duiken.

Vind orde

Een van de meest onfrisse is een niet opgeruimde kamer. Daar staat dan de welbekende kledingstoel. Aan het einde van een drukke dag wordt daar meestal alle kleding op gegooid. Het is niet netjes en je kleding gaat er ook nog van kreuken. Daarom kun je ter vervanging van een kledingstoel beter een kledingrek plaatsen. Verder dient een nachtkastje voor spullen die je nodig hebt in bed. Zorg er dan ook voor dat je geen andere spullen erop legt anders wordt het snel rommelig.

Lekker slapen

Natuurlijk wil je ook nog lekker en fris kunnen slapen. Als eerste zorg je voor een lekker bed. Als je niet weet wat je wilt dan kun je je laten informeren bij slaapadviseur De Been. Als je het perfecte bed hebt gevonden dan moeten er natuurlijk ook lakens overheen. Voor een fris gevoel moet je witte lakens gebruiken. Wit zorgt voor een schoon gevoel. Daarnaast heb je altijd het luxe gevoel van een hotelkamer en het geeft je rust. Zorg wel als je wakker wordt dat je je bed opmaakt.

Ontspannend

Een opgeruimde kamer zorgt voor ontspanning maar toch kun je daar met meer factoren voor zorgen. Zo hebben bloemen en planten een ontspannende werking. Ook zorgen ze voor meer zuurstof in de ruimte. Planten zoals munt, Aloë Vera, jasmijn en lavendel hebben een rustgevende werking. Daarnaast zorgen munt, jasmijn en lavendel ook nog is voor een lekker geurtje.

Kunst

Daarnaast mag kunst ook zeker niet ontbreken in je kamer. Let er wel op dat je het bij een aantal kunstobjecten laat omdat het anders te druk wordt. Kunst zorgt ervoor dat de look van je slaapkamer verandert. Zo kun je met diverse kunstobjecten je kamer veel persoonlijker maken dan dat hij al is. Uiteindelijk wil je nooit meer weg uit je kamer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *