Deze vintage producten moet je hebben!

Vintage meubelen, stoffen of woonaccessoires. Je kan tegenwoordig bijna altijd wel iets vintage vinden. Vintage dingen stralen nostalgie uit en dat zorgt er voor dat mensen er extra van kunnen genieten. Vintage kleding is al een tijd steeds populairder aan het worden en ook steeds meer producten met een hoge nostalgische waarde zijn steeds populairder aan het worden.

Om het overzicht te behouden hebben wij een overzicht voor je gemaakt welke producten je écht moet hebben.

Vintage lenzen

Er is een goede kans dat jij of je ouders nog wat oude lenzen in de kast hebben liggen. Als dit zo is, gooi het niet weg! Oude lenzen zijn namelijk heel praktisch. Met deze vintage lenzen heeft je camera een opvallend uiterlijk en een uniek karakter.

De meeste oude lenzen bevatten namelijk kleine ‘foutjes’ waardoor elke lens een foto schiet die uniek is. Zeker als je graag experimenteert met fotograferen is het heel leuk om dit een keer op te pakken.

Platenspelers in opkomst

De weder opkomst van de platenspeler zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Steeds meer mensen hebben er eentje in de woonkamer staan en kopen weer regelmatig oude platen. Toch raar want met een Spotify premium abonnement heb je alle muziek die je maar kan wensen in je broekzak zitten.  Dus wat is de reden om een stap terug in de tijd doen en een platenspeler kopen?

Misschien wel de belangrijkste reden is de luisterervaring. Op je telefoon zet je een nummer op en ga je verder, maar als je een plaat opzet is dat een grotere handeling en ga je er echt goed voor zitten.

Je gaat dan actief luisteren wat de gehele ervaring een stuk beter maakt. Ook is het fijn om muziek fysiek te bezitten. Je hebt iets tastbaars, leuk om te verzamelen en het ziet er goed uit in de kast. Een platenspeler hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Zo kan je binnen de kortste keren echt genieten van jouw muziek.

Karakter met een vintage vloerkleed

Wil jij je kamer net wat meer smaak geven? Met een vintage vloerkleed zorg je er voor dat een saaie ruimte verandert in een kamer vol karakter. De kleden zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en variëren veel in kleur, patroon en stof.

Zo is er voor elke kamer wel een kleed te vinden dat er bij past. Een vintage vloerkleed is zelfs vaak goedkope dan nieuwere, modernere kleden wat de keuze een stuk makkelijker maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *