Herenondergoed laatste trends en tips

Op het gebied van herenondergoed zijn er globaal twee paden die men kan bewandelen. Aan de ene kant zijn er de meer traditionele stijl boxershorts en slips waar we allemaal wel bekend mee zijn. In effen zwart, blauw of wit. Verder niet al te opvallend. Aan de andere kant zien we de afgelopen jaren ook steeds meer opvallende onderbroeken op de markt komen. Ondergoed met in het oog springende prints en motieven. In dit artikel willen we twee prominente merken binnen beide stromingen bespreken.

Muchachomalo

Laten we beginnen met de kleurrijke onderbroeken van Muchachomalo. Dit is overigens Spaans voor bad boy of in proper Nederlands kwajongen, al is er hier niet echt een Nederlandse vertaling voor eerlijkheid gebiedt te zeggen. Maar goed, dit merk onderbroeken is dan ook echt voor mannen met persoonlijkheid en bravoure. Muchachomalo onderbroeken moeten wel passen bij de rest van je stijl en uitstraling. Bijvoorbeeld, dit merk ondergoed past niet echt bij een vijftig jarige accountant o.i.d. Daar is het niet voor bedoeld. Maar voor alle hippe twintigers en dertigers is dit een optie, of iedereen die zich nog voelt als een twintiger. Immers leeftijd is slechts een willekeurig nummer, het gaat er niet om wat in je paspoort staat, maar hoe oud je je voelt.

Ten Cate onderbroeken

Ten Cate is dan wat rustiger. Niet saai. Maar meer traditioneel, waar helemaal niets mis mee is. Schoonheid zit soms ook in eenvoud. Ten Cate ondergoed is in principe voor iedereen geschikt. Naast heren ondergoed hebben ze ook onderbroeken voor de dames en kinderen.

-> Verkooppunt Nederland

Ten Cate is wellicht het meest bekende, en ook het beste traditionele Nederlandse ondergoed merk. Het is een merk dat staat voor kwaliteit, en waar je altijd op kunt vertrouwen. Ik heb ondergoed van Ten Cate, zowel shirtjes als boxers die al dik 8 jaar mee gaan. Een ander goed merk waar mannen positieve ervaringen over rapporteren is het welbekende Sloggi, te verkrijgen bij hemdvoorhem.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *