Een aantal zeer opvallende (en vreemde) Dolce&Gabbana oorbellen.

Deze oorbellen van Dolce & Gabbana bestaan uit 40% kristal, 20% glas en 40% brons.
Zij zijn helaas niet meer verkrijgbaar in de Dolce&Gabbana shop (maar toch gewoon erg mooi om te zien), maar wie weet worden ze binnenkort weer geleverd.

Deze oorbellen komen uit 2013 en zijn genaamd: Chandeliers earrings.
Chinees Model Liu Wen droeg deze voor Vogue.com. $1200 dollar, goud-bekleed en zo ‘licht als een veertje’ (aldus Dolce&Gabbana)!

Pastaoorbellen?  Ja hoor, lekker eetbaar.
Dolce & Gabbana gaat op de culinaire tour.

U kunt ze ook zelf maken:
honestlywtf.com geeft een uitgebreide handleiding.

Kleine sidenote: echt pasta koken is vereist.
Dolce&Gabbana geeft geen geldigheidsgarantie en waarborgt niet dat de oorbellen op den duur niet gaan schimmelen of stinken.Een kruis aan uw oor?


Dat kan ook. Misschien oogt het een beetje zwaar, maar indruk maken, dat doen ze wel! Gwen Stefani droeg ze op de Rode loper tijdens de MTV VMA music awards.

Deze vrouw lijkt helaas een beetje bezeten door de duivel. Op de catwalk van Dolce&Gabbana draagt zij wel eveneens de (ergens kitscherige) kruis oorbellen, met zeer sierlijke ketting en tiara. Allemaal met goud bedekt!


De Oelalumpur oorbellen.


Dat mag eigenlijk niet gezegd worden, want zo heten ze niet echt. Hoe ze wel heten, blijft vooralsnog een raadsel. Dolce&Gabbana is in opspraak gekomen omdat deze oorbellen rascistisch zouden zijn. Over het rascistische aspect, daar hebben aanklagers geen uitspraak over gedaan. Sommige mensen vinden ze vooral gewoon mooi. Buiten de vraag wie er nou echt met deze oorbellen loopt, kan eenieder zeggen dat ze er zeer kleurrijk uitzien. Ze werden op de catwalk met bijpassende Afrikaanse outfit gedragen.

Ben je meer van de traditionele oorbellen of heb je het budget niet voor D&G sieraden? Dan is er in Nederland de webwinkel ikbensieraden.nl. Met name het assortiment gouden oorbellen lijkt daar erg in de smaak te vallen bij Nederlandse consumenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *