Praktisch en mooi: een dubbele schuifpui

Steeds meer nieuwbouw woningen beschikken over schuifpuien, waarvan vaak ook dubbele of schuifpuien van een groter formaat. zelfs voor andere grote oppervlakken zoals tuindeuren en serres biedt de dubbele plissé hordeur een stijlvolle oplossing.

Veel voordelen

Plissé hordeuren bieden veel voordelen, hordeuren houdt uw huis insectenvrij terwijl het tegelijkertijd uw huis de mogelijkheid biedt om door te luchten, heerlijk voor tijdens de warme zomerdagen. Hordeuren zijn erg sterk gebouwd, zo zijn ze windvast en door het japanse vouwsysteem kunnen ze niet dichtklappen en blijven ze op elke stand vaststaan,  dus als u de hordeur op een kier wilt laten staan voor de kat, dan kan dat.

Dankzij de stabilisatie koorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. De plissé hordeuren kunnen zowel in als op het kozijn of op de muur worden gemonteerd, dat is afhankelijk van uw woning of uw eigen voorkeur. Plissé hordeuren zijn beschikbaar voor zowel naar binnen- als buiten draaiende deuren, openslaande tuindeuren, schuifpuien maar natuurlijk ook ramen.

De levensduur

Plissé hordeuren zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, dit komt vooral omdat het horgaas niet oprolt, maar automatisch wordt opgevouwen tijdens het bedienen van een hordeur. Mede hierom blijft alles goed bewaard, de levensduur wordt op de manier verlengd.

Plissé hordeuren worden ook gemaakt van hoog kwaliteit materiaal. Het horgaas is ook redelijk elastisch, mocht er iemand of iets tegenaan lopen veert het gaas mee, het gaas zal ook altijd zijn oorspronkelijke vorm weer terug aannemen. Het gaas hoeft niet perse te worden schoongemaakt, alleen als de hordeur buiten gebruik is wordt het aangeraden om regelmatig de ondergeleider schoon te maken, hierdoor kan u er zekerder van zijn dat het schuifmechanisme blijft werken.

Materiaal

De plissé hordeuren zijn gemaakt van aluminium, onderin is het voorzien van een kunststof ketting, hierdoor hebben de hordeuren een zeer luxe uitstraling. De hordeuren zijn ook in verschillende kleuren te bestellen, voor ieder wat wils. overigens heeft het horgaas altijd dezelfde kleur.

Er zijn ook speciale pollenwerende gaasvarianten op de markt, handig voor mensen die last hebben van hooikoorts. Uw huis wordt dus beschermt tegen vliegende insecten en pollen, terwijl het wel doorgelucht wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *