Hoe geef je je kledingkast meer stijl?

Kledingkasten… vaak een saaie aangelegenheid zonder kleur of stijl. Kleding opvouwen is veel werk en helemaal niet stijlvol. Gelukkig zijn er bedrijven die nog wel om de kledingkast geven en deze in een nieuw jasje willen steken. Wil jij je kledingkast omdopen tot een megacool object? In dit stukje tekst vind jij de oplossing.

1. Hang kleding aan te gekke hangers

Your Hanger verkoopt hele gave hangers die je kunt gebruiken om je kledingkast op te pimpen. Ze verkopen echt van alles. Van kinder kledinghangers tot hele luxe hangers. Deze site geeft echt een gaaf inzicht wat jij allemaal kunt doen met je kledingkast. Met leuke designs en ontwerpen krijg je meteen inspiratie over hoe jij je kledingkast in kunt richten. Het is ook nog eens geschikt voor meerdere kledingstukken, je kunt dus per kledingstuk een aparte hanger aanschaffen om zo een gestructureerde kast te krijgen.

2. SPIEGELS!

Door spiegels tegen, in of op je kast te plaatsen creëer je ruimte. Je kamer lijkt meteen een stuk groter en je hebt meteen een spiegel om je outfit te checken, hoe gaaf is dat! Dit is een supermakkelijk idee om je kast meteen een beetje hipper te maken.

3. Verf je kast

Voor de fanatieke personen onder ons kun je je kamer nieuw leven inblazen door je kast te verven. Dit is natuurlijk wel een beetje werk maar zeker de moeite waard. Daarnaast zou je ook je kast kunnen schuren voor een mooi antiek effect. De vintage look is tegenwoordig helemaal in dus waarom zou je het niet proberen? Krijtverf kan ook een erg mooi effect geven. Deze verf geeft je kast een mooie matte uitstraling. Deze verf is geurloos en makkelijk te verwerken omdat deze op waterbasis is. Tot slot zou je je kast nog kunnen behandelen met white wash. Dit geeft je meubel een gave gebleekte look. Dit is erg uniek en je behoudt de originele ondergrond!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *