Herfst items 2018

De zomer is officieel voorbij. Het wordt weer kouder en ik heb zelfs al één winterjas uit de kast moeten trekken. Dat het warme weer weg gaat is natuurlijk balen, maar de herfst brengt ook veel leuke dingen met zich zo. Zo brengt het ook nieuwe kleding items met zich mee die wij weer mogen dragen. Wat is nou een hippe dames portemonnee? Wat voor jassen kunnen we dragen? Dit zijn de vragen die ik voor je beantwoord in het volgende artikel.

Dierenprint

Je kan er eigenlijk niet meer omheen. De dierenprint is hip en je niet hem overall terug. Heb jij al een leuke blouse met dierenprint? Schaf deze snel aan, want je wilt er natuurlijk wel bij horen. En daarnaast, de dierenprint kledingstukken zijn ook gewoon erg leuk.

Leer

Leer is hip en trendy. Dit is vooral terug te zien in jurkjes maar eigenlijk is alles wat leer is weer helemaal terug. Een van de merken die ik kan aanraden voor leuke accessoires is Bear Design. Dit merk verkoopt prachtige leren tassen voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast verkopen zij ook sleutelmapjes, schoudertassen en natuurlijk de heuptas. Het zijn er mooie kwaliteit spullen waar je dus lang mee kan doen.

Zilver

Ik heb het altijd al leuk gevonden om zilveren items te dragen, en gelukkig wordt het deze herfst ook een trend.  Alles mag op deze kleding items. Van glitters tot zilveren pailletten. Als de zon niet meer schijnt, is het toch belangrijk dat iemand anders dat doet.

Plissé

Plissé rok, plissé jurk, plissé top. Alles is weer mogelijk. Dit was deze zomer al helemaal trendy hip en cool en blijft ook zo deze herfst. Een lange plissé rok met een trui erop en een stel stoere laarzen in super leuk. En je merkt het al, een rok is natuurlijk niet alleen voor in de zomer. Dus als je er nog niet eentje hebt, ga dan snel naar de winkels en koop er eentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *