Sieraden combineren met je bruidsjurk

Als je binnenkort gaat trouwen, verheug jij je niet alleen op het feit zelf maar ook op de bruidsjurk die jij op deze heugelijke dag mag dragen. Begin op tijd met het uitkiezen van je jurk. Niet alleen om te zorgen dat de bruidsjurk op tijd besteld kan worden, maar ook zodat jij voldoende tijd hebt om je look helemaal af te maken. Bijvoorbeeld met het juiste kapsel, je make-up en de combinatie van de juiste sieraden.

Stem de sieraden af op je jurk

Of je nou een bruidsjurk draagt met veel applicaties zoals lovertjes en parels, of juist hebt gekozen voor een jurk die dit allemaal niet heeft, onthoud in ieder geval dat dit het hoofdstuk is van je outfit. Stem je sieraden hier dus op af. Heb je een bovenstuk waar al veel applicaties op zijn aangebracht?Dan kan een statement necklace met grote oorbellen iets te druk ogen. Maak in dat geval een keuze of draag bijvoorbeeld een ketting met een mooie grote hanger. In dit geval is het ook altijd belangrijk om te kijken of de ketting bij de halslijn van je jurk past.

Matching armbanden

Veel bruiden wijzen voor hun grote dag de beste vriendinnen aan als bruidsmeisjes. En groot gelijk, want vooral voordat je naar het altaar loopt heb je ze hard nodig om de zenuwen wat te kalmeren. Het is geen verplichting, maar vaak geeft de bruid een matching sieraad cadeau aan de bruidsmeisjes als blijk van waardering van de vriendschap. Zo kan iedereen zien dat jullie als vriendinnen bij elkaar horen. Dit sieraad willen jullie ook na deze speciale dag blijven dragen. Kies daarom voor goede kwaliteit, zoals een armband met Swarovski steentjes. De stenen zijn al jaren een begrip, ogen stijlvol en zijn van goede kwaliteit.

  

Let op de vormen van je gezicht

Wil je graag oorbellen dragen bij je bruidsjurk? Maar weet je niet zo goed welke exemplaren het meest geschikt zijn voor jou? Kijk dan in ieder geval naar de vorm van je gezicht. Wanneer je bijvoorbeeld een hoekige vorm in je gezicht hebt, zullen opvallende oorbellen je prima staan. Helemaal wanneer jij je haar ook nog eens opsteekt. Heb je een wat ronder gezicht? Ook dan zullen bijna alle vormen je staan, maar vermijd wel de oorbellen die ook rond zijn. Zo wordt je gezicht namelijk alleen maar voller.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *