Vier je verjaardag eens anders: geef een fout feestje

Luister je ook elke dag naar het foute uur op de radio? Wie houdt er nou niet van de oude hits van vroeger. We kunnen veel liedjes woord voor woord meezingen. Ben je bijna jarig? Wil je een leuk feest geven? Doe het een keer anders en geef een fout feestje. Er is niets leukers dan je verjaardag vieren met een leuk thema. Met deze tips wordt jouw foute party gegarandeerd een succes. Een verjaardag om nooit te vergeten!

“We’re going to Ibiza”

Een foute party is een erg goed thema voor je verjaardagsfeest. Met vrienden en familie losgaan op foute hits in een foute outfit. En dit zonder schaamte. De foute hits zijn eigenlijk wel het belangrijkste element van het foute feest. Leuke meezingers zoals ‘We’re going to Ibiza’, hits met een bekend dansje zoals de Macarena en soms ook nog wat happy hardcore tussendoor. Op Spotify vind je genoeg foute playlisten, maar het leukst is om deze zelf samen te stellen. Vergeet ook zeker niet de Backstreet Boys en de Spice Girls toe te voegen.

Dresscode: proud to be vout

Als je een fout feest geeft, hoort daar natuurlijk een dresscode bij. Je laat mensen zonder leuke outfit simpelweg niet binnenkomen. Je kunt alles uit de kast halen. Alles wat vroeger hip was of kledingstukken die je nu nooit van je leven meer aan zou trekken, zijn geschikt voor de foute party. Ga je garderobe eens bij langs en ga op zoek naar een neon legging of een top met panterprint. Combineer print op print en kleur op kleur. Hoe gekker, hoe beter. Voor mannen zijn dierenpakken ook erg gewild, maar ook een blouse met bloemenprint doet het altijd goed op een fout feestje.

Foute feesten in Nederland

Wil je zelf geen foute party geven, maar heb je nu wel zin gekregen om je als een echt fout persoon te kleden? Dan zijn er altijd nog bekende foute party’s die in Nederland gehouden worden.

 

  • Q-music foute party

 

Q-music organiseert elk jaar het foutste feest van het jaar. Alle bekende foute DJ’s komen optreden. Denk aan Paul Elstak of the Vengaboys. Iedereen komt altijd in zijn of haar mooiste foute outfit.

 

  • Toppers in Concert

 

Wat ook erg fout is, is het jaarlijkse de Toppers concert. Dit is het grootste meezingfeest van Nederland en hier hangt dan ook elk jaar een bepaald thema aan. Dit jaar was het roze. Ook is er dan altijd speciale Toppers kleding te koop voor jong en oud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *