Shoppen maar! Zo scoor jij de leukste items uit de sale

De sale, de favoriete periode van heel veel fashion lovers. We worden normaal al blij van shoppen, maar tijdens de uitverkoop al helemaal. Toch kan het soms lastig zijn om leuke items te vinden in de sale. Je moet er natuurlijk vroeg bij zijn, maar dit gaat lastig als niet alle winkels van tevoren bekend maken wanneer de sale begint. Wij geven je een aantal tips zodat jij straks met een hele nieuwe garderobe de winkel uitstapt.

Kijk naar de kledingrekken

Soms laten winkels niet weten wanneer de sale begint, dit maakt het voor jou lastig om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Een tip: kijk naar de kledingrekken in de winkel. Grote winkelketens zoals H&M en Zara zijn namelijk altijd wel een tijdje bezig met het voorbereiden van de sale. Ze kunnen namelijk niet in één middag alles compleet veranderen, dit kost vaak een paar dagen tot een week. Als je in de winkel komt en je ziet dat medewerkers bezig zijn met het verhangen van kleren of het opstellen van een stelling, dan weet je dat het niet meer lang duurt tot de sale.


Vraag het winkelpersoneel

Als je het toch echt zeker wilt weten, kun je altijd naar het winkelpersoneel stappen. Bij grote winkelketens mogen de medewerkers eigenlijk niks vertellen over wanneer de sale precies begint. Het bedrijf wil namelijk geen omzet verliezen en dit snappen we heel goed. Toch praten winkelmedewerkers hun mond makkelijk voorbij. Stap op iemand af als hij/zij bezig is met het opstellen van een kledingrek en vraag op je liefste toon wanneer de sale begint. Vaak houden ze zich stil, maar het is altijd het proberen waard. Je wilt namelijk niet dat jij dat leuke panterprint jurkje over een week met 50% korting ziet hangen.

Check de website

Nog een tip: kijk regelmatig op de websites van jouw favoriete winkels. De meeste winkels beginnen namelijk al een paar uur eerder met de sale op de webshop. Als je het gevoel hebt dat de sale gaat beginnen, kijk dan op de website. Als er staat: we zijn de app aan het updaten, dan weet je genoeg. De sale gaat zo van start. Als je de app van de winkel op je mobiel hebt staan, krijg je vaak ook een melding als de sale begint. Zo ben je er als de kippen bij.

Designerstukken en luxe jurken of broeken kun je het best meteen kopen als de uitverkoop begint. Basic hemden of shirtjes kun je het beste nog een tijdje laten hangen. Grote kans dat deze over een week nog meer afgeprijsd zijn. En je wilt natuurlijk niet te veel betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *