Zo organiseer jij het leukste Halloween feest

Misschien is het nog een beetje vroeg, maar Halloween komt er weer aan. Als je een echte horror fan bent, heb je er vast nu al zin in. Halloween werd eerst alleen in Amerika gevierd, maar nu wordt het in Nederland ook steeds populairder. Mensen verkleed als geest of als dracula, niks is te gek. Zit jij er aan te denken om dit jaar een Halloween feest te geven? Wij geven je een aantal tips zodat jij straks een topfeest organiseert.

Een Halloween sfeer

Op een Halloween feest moet er natuurlijk wel een enge sfeer hangen. Zet daarom de juiste muziek op, direct al bij binnenkomst. Maak een speciale playlist die je bij de deur afspeelt. Niet te opvallend aanwezig, maar ook weer niet helemaal stil. De gasten moeten namelijk direct in de enge sfeer komen. Maak een andere playlist op het feest zelf. De klassieker ‘Thriller’ kan natuurlijk niet ontbreken.

Als je de muziek hebt geregeld, is het tijd om het huis aan te kleden. Doe de gordijnen dicht, dim de lichten en plaats wat Halloween decoratie. Denk hierbij aan spinnenwebben, kaarsen, heksenketels, afgehakte vingers. Het hoeft niet veel te kosten, deze spullen kun je vaak bij budgetwinkels vinden.

Kostuums

Het is logisch dat iedereen op een Halloween feest verkleed komt, maar toch snapt niet iedereen dit. Zet het daarom alsnog op de uitnodiging en laat iedereen in de creatiefste Halloweenkleding komen.

    • Mummie kostuum: op zoek naar een leuk, maar niet al te ingewikkeld kostuum? Kies dan voor een mummie pak. Wikkel wat wc papier om je heen en klaar is Kees.

 

  • De horror clown: als je wilt gaan voor een kostuum waar veel mensen gegarandeerd bang voor gaan zijn, ga dan voor een horror clown pak. Houd er wel rekening mee dat waarschijnlijk niemand een drankje wil drinken met jou op het feest..

 

  • Verpleegster: wil je niet zo’n hele enge outfit, dan is de verpleegster outfit een goede optie. Je moet het natuurlijk wel een beetje griezelig maken met wat nepbloed hier en daar. Met een verpleegster pakje zit je altijd goed.

Hapjes en drankjes

Bij een Halloween feest horen natuurlijk ook spooky hapjes en drankjes. Je kunt niet aankomen met een plakje worst en een blokje kaas. Ga voor chips in de vorm van spoken of vleermuizen. Koekjes in de vorm van doodshoofden en een lekkere bloederige punch. Veel hapjes kun je ook gemakkelijk zelf maken, denk aan cupcakes met spinnen erop. Ook zijn er leuke cocktails te maken met een enge touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *