Echte merkkleding voor spotprijzen: het kan!

Veel mensen houden ervan om merkkleding te dragen, maar helaas is merkkleding ook de meeste dure kleding. Hoe kun je dan toch af en toe een mooi shirt of een mooie broek kopen, bijvoorbeeld van G-star of Armani? Daar zijn manieren voor, want veel van de merken hebben een outlet waar je de producten goedkoop op de kop kunt tikken.

Een outlet zit echter niet voor iedereen om de hoek, maar ook daar is een oplossing voor: met Modeveiling kun je bieden op merkkleding tegen andere geïnteresseerden. Heb je het hoogste bod, dan wordt de kleding naar je opgestuurd.

Merkkleding en accessoires

Ben je opzoek naar allerlei merkkleding en accessoires, maar wil je niet de hoofdprijs betalen, dan kan je meedoen aan de veiling. Heb je geluk, dan betaal je maar een schijntje voor de producten.

Je gaat bieden tegen andere gebruikers, waarbij de veiling een vaste aflooptijd heeft. Is de tijd verstreken en heb jij het hoogste bod, dan wordt het kledingstuk meteen opgestuurd.

Let wel: het aanbod is niet zo groot als in de winkel. Van sommige shirts of broeken zal misschien maar één paar beschikbaar zijn, dus opletten is het devies.

Waarom is de kleding goedkoper?

Veel mensen denken dat de kleding bij een merkkleding outlet goedkoper is omdat het kapot is of slecht geproduceerd. In de praktijk is dit doorgaans niet het geval. Het gaat meestal om producten die uit de huidige lijn zijn gehaald maar nog zijn overgebleven.

De kleding komt niet meer in de winkel te hangen, maar het is zonde om weg te gooien. Met een outlet of modeveiling probeert het merk de kleding alsnog kwijt te raken.

Geen zorgen, want het is geen oude kleding. Soms heb je shirts die een maand geleden nog in de winkel hingen, dus wees niet bang dat je met de modetrend van tien jaar geleden gaat rondlopen als je iets koopt bij de veiling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *