De geschiedenis van Alan Red overhemden

Alan Red is het merk van hoogwaardige modebasics van Magir uit Italië. Al sinds 1940 is Magir een begrip in de wereld voor hoogwaardige Alan Red overhemden. Alan Red is sinds 1996 ook in Nederland te koop.  Later is Alan Red uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van Alan Red overhemden voor mannen. Het Alan Red assortiment is inmiddels ook uitgebreid met boxershorts en onder T-shirts.  Voor elke man is er een geschikt overhemd. Wil je een wijdt model, een strak model, een smalle boord of een klassieke boord,  Alan Red is hierin gespecialiseerd.  Deze overhemden zijn allemaal net even anders als je ze vergelijkt met andere overhemden.

Alan Red overhemd zeer stijlvol

Een Alan Red overhemd word dagelijks door heel veel mannen gedragen Een overhemd bepaalt welke stijl je uitstraalt. Strak in het pak met een overhemd en een stropdas ziet er heel anders uit dan datzelfde pak met een  overhemd met een print of met een contraststof in de boord, zonder stropdas. Of je nou kiest voor effen, print of met aparte details, overhemden blijven een leuke manier om de garderobe weer op te frissen. Een Alan Red overhemd is goed te combineren met van een nette stropdas tot pullovers en blazers. Een Alan Red overhemd is uitermate geschikt om zowel zakelijk als casual te dragen.

De kleur is bepalend oor je uitstraling

De kleur van een overhemd is erg bepalend voor je uitstraling. Wit is zakelijk, vooral gecombineerd met een rode das wordt dit gezien als autoriteit uitstralend. Lichtblauw is ook zakelijk, maar wat vriendelijker dan het witte hemd. Een combinatie van de twee in een ruitje of fijn streepje is ook een puur klassieke combinatie gecombineerd met donkerblauw of grijs is het altijd goed. Zo is er voor elke man het perfecte overhemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *