Hippe Driehoeksjaals

Driehoeksjaals zijn helemaal hot en niet meer weg te denken in het modebeeld van dit moment.  Onze driehoeksjaals hebben allemaal de Ibiza looks en Indian Style.

Omdat de sjaal een driehoekvorm heeft, kun je deze op diverse manieren dragen. Losjes over je schouders, lekker als warme sjaal of gewoon om je outfit op te leuken. Verder zijn de driehoeksjaals uit de Spring Summer collectie 2017 super handig in de zomer als heupsjaal over je bikini te dragen. Wil je geen jasje aan maar toch graag iets om je heen? De driehoeksjaal als omslagdoek is de perfecte oplossing.

We hebben sjaals in diverse maten, kleuren, en stoffen. Een keuze uit gebreide en gehaakte, satijnen, multicolour en bonte, suède sjaals en sjaals gemaakt van dunne soepele stof. Meestal voorzien van franjes of een bolletjes rand.

Driehoek sjaal – Spring collectie

De sjaals uit de Spring Collectie hebben allemaal vrolijke pasteltinten. Wat ook zo leuk is aan deze sjaals, is dat ze vaak verdeeld zijn over 4 vakken met allemaal verschillende motieven. Zo creëer je veel draagmanieren, en verschijn je telkens weer met een nieuwe look!

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van alle ChooseYourBag nieuwtjes?
Volg ons ook op
Facebook of Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *