5 Klassiekers voor de Vintage liefhebber

vintage-shirt

Ben jij ook zo’n echte liefhebber van vintage producten? Wij ook. Maar wat zijn nu de absolute vintage toppers? Daarin verschillen de smaken natuurlijk enorm. Toch hebben we even 5 klassieke vintage goodies op een rijtje gezet.

Wat is jouw favoriete vintage product?

1. De vintage stoel

Wanneer je aan vintage denkt, denk je aan stoelen. Vintage stoelen worden meestal gekenmerkt door hun minimalistische design en het ontbreken van de leuningen.

Ook worden vintage stoel vaak geleverd in zeer opvallenden retro designs.

vintage-stoel

2. Vintage koffers

Ook niet geheel onbekend, de authentieke vintage koffer. Deze dope koffers zien er vaak uitgeleefd uit en met een leren look. Wil je echt de blits maken dan is een vintage koffer natuurlijk jouw ultieme reispartner.

vintage-koffer

3. Vintage tafels

Om even terug te gaan naar het interieur. Vintage tafels mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het huis van de vintage fanaat. Waar herkennen we vintage tafels aan? Over het algemeen zijn deze tafels gemaakt van teak hout en hebben ze een zeer minimalistische look.

Daarnaast zijn deze tafels ook nog vaak voorzien van een ladeblok. Je hebt pas echt een goede vintage tafel op de kop getikt als dit ladeblok extreem moeilijk open gaat en er nog een of ander oud stoffig boek in ligt.

vintage-tafel

4. Vintage lampen

We blijven gewoon nog lekker even bij het interieur hoor! Ha, wat dacht je immers van een opvallende vintage lamp? Je zult vintage lampen vinden in de meest bizarre vormen. Bijvoorbeeld in een helm van een scuba duiker, of een oude fabriekslamp. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Licht jouw kamer daarom in stijl op met een mooie vintage lamp.

vintage-lamp

5. Vintage kleding

Oké, oké. Genoeg interieur. We sluiten even af met een ander populair vintage product, namelijk vintage kleding. Man man man, je kunt tegenwoordig iedere zondag wel op een mooie vintagemarkt terecht en je helemaal uitleven. Als vintage lover moet jij er natuurlijk in een oldschool outfit bijlopen!

vintage-shirt

Dus, vintage fanaat. Wat is jouw favoriete vintage product?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *