3 Hippe modellen zonnebrillen voor deze zomer

vintage zonnebril

Warm weer, dat betekent tijd voor een zonnebril. Zo veel keus, waar te beginnen? Niet getreurd, bij Vintage Web helpen we je graag uit de brand. Welke zonnebrillen zijn deze zomer hip, en welke juist niet?

Lees snel verder voor onze 3 gouden zonnebrillen tips voor 2017.

1. Clubmaster, altijd goed

Misschien wel de meest ultieme vintage zonnebril aller tijden is de welbekende clubmaster zonnebril. Deze zeer kenmerkende zonnebril heeft een klassieke vorm en staat eigenlijk overal wel goed bij. Met een clubmaster speel je het dan eigenlijk altijd wel op safe.

Aanrader is natuurlijk de populaire clubmaster van Ray-Ban. Kies dan uiteraard wel voor de vintage kleurstelling!

2. De wayfarer maakt zijn comeback

Een ander vintage model dat een flinke comeback maakt de afgelopen jaren is de wayfarer. In de jaren 70 was dit een zeer gewild model zonnebril maar raakte daarna even uit de mode en was in de jaren 90 zelfs een no-go.

Echter kun je anno 2017 weer zonder problemen met een toffe wayfarer op je neus rondlopen buiten de deur. Je kunt gaan voor een klassieke Ray-Ban (misschien heeft je vader, opa of tante er nog wel eentje in de kast liggen) of gaan voor een nieuwe model. Zo zien we namelijk veel opvallende wayfarer zonnebrillen verschijnen overal op het internet.

3. Ronde glazen, ultiem hip

Nu zijn een clubmaster zonnebril en een wayfarer een zeer goede keus, maar het meest disco ben je pas met een zonnebril met ronde glazen. Ga volledig hippie en koop vandaag nog een tof model met dunne pootjes en grote glazen.

Maak het helemaal af en knip je haar even lekker kort met een goede pony en jij bent deze zomer de ultieme vintageganger.

Ben je dus op zoek naar een coole vintage zonnebril, met deze 3 modellen kom je er wel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *